Πώς να κάνεις την τέλεια ονειρεμένη και πρωτότυπη πρόταση γάμου για να την εντυπωσιάσεις και να σε παντρευτεί τα Χριστούγεννα

Συγχαρητήρια για την απόφανση να κάνετε το επόμενο βήμα στην η σχέση σας όπου θα κατοικεί μόνιμα η αγάπη, το παθος και δια βίου δέσμευση!!! Βέβαια Είστε έτοιμοι για 1 από τις πιο συναρπαστικές περιόδους της ζωής σας- το ιδιαίτερο της να είστε αφοσιωμένοι στο έτερο σας ήμισυ με τη οποίο θα περάσετε τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής σας.

Αν και μαζικά κοσμηματοπωλεία πολλουν μονόπετρα δαχτυλίδια στη Visiongold θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από μονόπετρα δαχτυλίδια υψηλής ποιότητας όλα φορμαρισμένα στο εργαστήριό μας, σε κλασικά παρόλα αυτά και πιο μοντέρνα σχέδια. Επειδή είμαστε κατασκευαστές μπορούμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε κάποιο δικό σας σχέδιο από κάποιο πρόχειρο σκίτσο ή από μία φωτογραφία που έχετε δει κάποιο τεχνική και σας άρεσε. Επί πλέον μπορούμε να διαλέξουμε το" σκελετό" τη μονόπετρο δαχτυλιδιού που επιθυμείτε και να επιλέξουμε κάποιο διαμάντι ακριβότερο ή παρόλα αυτά και φθηνότερο από εμφανή που σας προτείνουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, επομένως το κόσμημα να γίνει ακριβώς όπως εσείς τη επιθυμείτε.
Όταν έρθει η ώρα να γίνει τη μονόπετρο δαχτυλίδι τον αρραβώνα σας συμβάν επιλέγοντας ένα διαμάντι το πιο ακριβό κόσμο της φύσης Θυμηθείτε ότι ο λευκόχρυσος συνιστά το τέλειο μέταλλο για αυτό τη δαχτυλίδι.

Στην Visiongold αναγνωρίζουμε αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σας και θα μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε στην επιλογή του τέλειου μονόπετρου δαχτυλιδιού. Εφόσον θέλετε να τα εκφράσετε τα συναισθήματά σας με ένα δαχτυλίδι στη σύζυγο της ζωής σας θα έπρεπε να έχετε στο μυαλό σας ότι ο λευκόχρυσος συνιστά το τέλειο μέταλλο για να "δέσει" ένα ιδιαίτερο διαμάντι.

Πέντε καταπληκτικοί τρόποι για να κάνετε ιδέα γάμου εμφανή τα Χριστούγεννα

Βρήκατε την εκλεκτή της καρδιάς σας αλλά δεν είστε βέβαιοι Πώς να τις κάνετε την ιδέα γάμου. Η εορταστική στιγμή τού χρόνου των Χριστουγέννων είναι μία μαγική εξηκοντάλεπτο για να κάνετε την πρόταση!!!

Όχι μόνο έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να είστε δημιουργικοί, αλλά μπορείτε επί πλέον να γιορτάσετε τα αγγελικά νέα με τους φίλους και τον οικογένειά σας. Αλλά πρώτα ρίξτε μία ματιά σε αυτές τις εκπληκτικές απόψεις προτάσεων γάμου προτού ανοίξετε τη σαμπάνια!!!

Visiongold Χριστουγεννιάτικες προτάσεις

Η πρόταση Βερες Cartier στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ο καλύτερος χρόνος για να κάνετε αυτή τον πρόταση είναι να αδημονείτε να πέσει ο ήλιος, κατά το βραδάκι ανοίξτε ένα καλό μπουκάλι κρασί και καθίστε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Βεβαιωθείτε Ότι έχετε διακοσμήσει το δέντρο ανάλογα και τοποθετήστε το μονόπετρο δαχτυλίδι στην κορυφή. Περιστασιακά μιλήστε για τη δημιουργικότητά σας και στη συνέχεια ζητήστε της να τοποθετήσει το αστέρι στην κορυφή του δέντρου και μόλις δει το μονόπετρο δαχτυλίδι καθίστε στά ένα σας γόνατο και κάντε της πρόταση Δεν υπάρχει απιστία ότι θα εκπλαγεί

Visiongold Χριστουγεννιάτικες ιδέες

Κλείστε τη δαχτυλίδι μέσα σε αρκετά κουτάκια

Αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα χαριτωμένα διασκεδαστικός τεχνοτροπία για να κάνει την πρότασή σας δεδομένου ότι η σύζυγο της ζωής σας δεν θα περιμένει κάτι. Τοποθέτησε το μονόπετρο Δαχτυλίδι Βερες Cartier με το μπριγίαν μέσα σε ένα ελαφρώς μεγαλύτερο κουτάκι και κλείστε το επαναλάβετε αυτή το διαδικασία αρκετές φορές ώσπου στο δασμός να έχετε ένα μεγάλο κουτί δώρου με το όνομά της κάτω από το δέντρο. Ξυπνήστε τον νωρίς τη πρωί τα Χριστούγεννα και ζητήστε της να ξετυλίξει το παροχή της. Παρακολουθήστε την καθώς σιγά-σιγά απογοητεύεται με το άνοιγμα του δώρου, μόλις ανοίξει τη 2 3 κουτάκι γονατίστε και κάνε την ιδέα. Για όσους θέλουν να κάνουν και διάφορα τοποθετήστε σε έκαστο κουτάκι όπου ανοίγει και Ένα ιδιαίτερο δώρο το οποίο θα θυμίζει τη σχέση σας μαζί σας!!!

Visiongold Χριστουγεννιάτικες προτάσεις

Ζητήστε της να παντρευτεί με ένα εορταστικό ημερολόγιο

Απολύτως τίποτα δεν λέει σε λατρεύω περισσότερο από ένα σπιτικό χειροποίητο επίδομα. Επομένως μην είσαι ντροπαλός και να είστε δημιουργικοί με τούτη την ιδέα. Δώστε της καθημερινά 1 δώρο ωσότου την μέρα των Χριστουγέννων, κάντε δώρημα προσωπικά τα οποία θα της θυμίζουν τη σχέση μαζί σας και πριν μπορέσει να φανταστεί ότι είσαι στο εξής ρομαντικός Δώστε της τη μονόπετρο δαχτυλίδι μέσα σε ένα κουτί την μέρα των Χριστουγέννων. Τώρα βέβαια κρατήσατε τη καλύτερο δώρο για αυτήν για τη τέλος!!!!

Visiongold Χριστουγεννιάτικες ιδέες

Ντυθείτε Ιερός Βασίλης

Η πρόταση ταύτη χρειάζεται αρκετή αφοσίωση και οργάνωση. Οργανώστε Ένα χριστουγεννιάτικο Πάρτι Με φίλους και προσποιηθείτε ότι έρχεται ο Άγιος Βασίλης για να δώσει δώρα για όλους. Φυσικά θα έπρεπε να έχετε αγοράσει μία ενδυμασία Άγιου Βασίλη τις προηγούμενες ημέρες. Το όλο μυστικό στη συγκεκριμένη πρόταση είναι να μη σας αναγνώριση καθόλου ενώ παραδίδεται τα χριστουγεννιάτικα δώρημα στους φίλους και στους επισκέπτες σας. Όταν έρθει η σειρά της Δώστε της τη μονόπετρο Δαχτυλίδι με το διαμάντι και γονατίστε. Θα αισθανθείς σίγουρα έκπληκτοι και μοναδική!!!

Visiongold Χριστουγεννιάτικες απόψεις

Κάντε ιδέα γάμου με Ένα χριστουγεννιάτικο κουλουράκι

Τοποθετείστε ένα σημείωμα που να λέει"Θα με παντρευτείς" μέσα σε 1 σπιτικό κουλουράκι, εδώ θα χρειαστείτε το βοήθεια της μάνας, μιας θείας που θα φέρει φτιάξει τα κουλουράκια για εσάς. Δώσε της μερικά κουλουράκια με το πρωινό της στά κρεβάτι και φροντίστε το κουλουράκι με το ανακοίνωση να είναι πάνω-πάνω. Εφόσον θα δαγκώσει το κουλουράκι και θα βρει το σημείωμα βγάλτε και Δώστε της τη μονόπετρο δαχτυλίδι και ζητήστε να σε παντρευτεί

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *